Spännande examenskväll i Göteborg

VVS-ingenjörsklassen YHIG15 i Göteborg har nu firat sin examen efter två års studier. Veckan fylldes med presentationer av examensarbeten och opponering av dessa och på fredagen den 5 maj var det äntligen dags för examen. Eftermiddagens program bestod av stipendieutdelning, högtidstal och mingel på skolan.

Bästa examensarbete delas ut av Wikström Anders Malmberg till Johanna Karlsson och
Bästa examensarbete delas ut av Andersson och Hultmark Jonas Sköld till Linnea Sandberg

VVS-ingenjörer tar examen på IUC Göteborg 2017

Bästa prestation ”klassens klippa” EMTF Lennart Svensson delas ut till Jonatan Engvall. Samt bästa betyg delas ut av svensk ventilation Erik Österlund till Linnea Sandberg. (bild saknas)

På kvällen begav sig sällskapet till en ”hemlig adress”. Där bjöds det på middag med mordmysterium. Middagsgästerna tilldelades varsin teaterroll som skulle spelas i denna mordutredning. Till allas förvåning visade det sig vid middagens slut att det var Anders Malmberg från Wikström i rollen som Agnes som var den skyldige mördaren. Det kunde väl ingen tro om Anders….. eller vi menar Agnes.

Efter en lyckad middag och mordutredning fortsatte kvällen ute på ”stan” för de som orkade.

Ett stort TACK till våra duktiga studerande för de två åren vi har fått haft glädjen att ha er hos oss på IUC. Lycka till i framtiden! TACK även till våra lärare, konsulter, samarbetspartner och LIA-företag som förmedlat en massa kunskaper till våra studerande. Slutligen varmt TACK till Wikström, Andersson och Hultmark, EMTF och Svensk Ventilation som skänkt de fina stipendierna.